Od utorka 3. septembra u terminu 17:00 - 18:00č, dva puta nedeljno, utorkom i subotom će se održavati kurs JOGA ZA ŠKOLSKU DECU (osnovna škola) Instruktor - Zorica
 
Unutar sistema „Joga u svakodnevnom životu“ osmišljene su vežbe i tehnike koje na najprirodniji način podupiru pravilan rast i razvoj svakog deteta i pritom pomažu poboljšanju njegovog opšteg zdravstvenog stanja.
 
KURS JOGA ZA DECU je prilika da deca, kroz fizičke vežbe, vežbe disanja, opuštanja i koncentracije, koje su predstavljene slikovito, kroz igru i na zabavan način, upoznaju i osete blagodeti joge.
 
 
Redovnim vežbanjem kod dece se postiže bolja koncentracija i pamćenje, podrška za pravilan psihofizički razvoj, pravilno držanje tela, pravilno disanje, unutrašnji mir i snaga, te sveopšta dobrobit i sklad. 
 
U savremenom svetu, čiji ritam biva sve brži, od izuzetnog značaja je da deca nauče da se opuste, te da im taj osećaj opuštenosti postane prirodan, da znaju da ga primene u svakodnevnom životu i izazovima koje donosi. Na taj način, unapređuje se i održava psihofizičko zdravlje, a takođe se i predupređuju različite negativne posledice stresa i opterećenja.
 
 
Cena mesečnog kursa je 2500 din
 
Adresa: Svetozara Ćorovića 5, Novi Sad
Tel.: 060 0 108128